En historisk dag!

Signering_4387.jpg

Mandag 18.03.2019 kl. 18.00 ble salgskontrakten mellom Horten misjonsmenighet og Inspire kirken signert av begge parter med vitner til stede. Nå er det ikke bare offisielt at vi er i Ferjegata 11, men bygget er nå solgt av Horten misjonsmenighet og overført til Inspire kirken. 

Selve signeringen ble gjort på en dugnadskveld, men vi tror alle som var der kjente på at dette var både høytidelig og historisk. 

I forkant av signeringsprosedyren holdt Rune fra Horten misjonsmenighet en varm og inspirerende andakt. En god og riktig ramme rundt det formelle som skulle skje. 

Vi i Inspire kirken er takknemlige og glad for at vi under hele salgsprosessen har hatt en god og nær kontakt både med Misjonskirken i Horten, og med Misjonskirken Norge. En stor takk til Hermod, Vigdis, Rune, og de andre fra Misjonskirken som har vært involvert i denne prosessen, og Yngve Brosstad og Kjell Birkeland fra Misjonskirken Norge, som har vært positive og støttende hele veien.

Det er klart at en slik prosess, som innebærer en så stor forandring, gjør noe med alle sammen. Derfor setter vi ekstra pris på at den har gått så bra.

Hermod, styreleder for Misjonskirken oppsummerer prosessen slik;

«Horten misjonsmenighet ble startet i 1946. Fra og med 1960 har vi hatt eget bygg i Ferjegata 11, så det er vel kanskje litt vemodig for noen. På den andre siden så gleder vi oss over at en ny fremadstormende kirke har overtatt bygget, og Horten misjonsmenighet har fått muligheten til å fortsette i samme lokalene.

Vi ønsker INSPIRE alt godt og Guds rike velsignelse med arbeidet i sin nye kirke.

STOR takk til alle som har bidratt til at det ble en lykkelig ende og start for Fergegata 11.
— Hermod

Vi takker for det og ønsker Misjonskirken Guds velsignelse tilbake! Vi er en «stor familie» og opplever at vi står sammen i det som skjer framover!

Signering_6453.jpg
Signering_3901.jpg