Treffpunkt for 7.-10. klassinger

Treffpunkt-arrangementsbilde.jpg

Treffpunkt er et helt nytt ungdomstilbud i Horten. Vi er så GLADE for å kunne være med på dette tverrkirkelige samarbeidet. I flere år har det ikke vært kristent ungdomsarbeid i Horten, nå skjer det noe veldig bra! Dette vil Inspire kirken bruke både tid, hjerte og ressurser på.

Treffpunktet er for ungdommer i 7.-10. klasse. Foreløpig skjer det én gang i måneden. Da kan ungdommene komme og treffe andre på sin alder. Det blir blant annet lek, brettspill, air-hockey, biljard, trygge rammer, trygge voksne tilstede, prat og vi hører om Gud og Jesus. I tillegg til de vante aktivitetene, kommer vi i løpet av denne våren ha tema-aktiviterer: bake, TV-spill, lage en trådløs høytaler og grille på stranda!

Ungdommene kan komme med ønsker for hva Treffpunkt skal inneholde. Og ønsker vi å ha mat hver gang – dette vil vi få svar på når vi blir kjent.

Ledere er Tonje Folkestad, Ellen Davis Haugen, Andreas Brenne, Nora Synnøve Dyrhol og Rahel Kapstad Landsend.

Vi er glade for om flere voksne, og ungdommer (16 år og oppover) ønsker å være med som ledere! Spørsmål? Ta kontakt med Rahel og Tonje på trosopplaerer@horten.kirken.no, Nora på nsdyrhol@gmail.com, eller Andreas på andreas@inspirekirken.no

Her finner du Facebook-arrangmentet


Her er datoer for våren 2019

Fredager kl. 18-20, i Sentrumskirken

8. mars: Vi baker noe søtt og spiser det etterpå
12. april: TV-spill (de som vil, de andre gjøre andre ting)
10. mai: Lage trådløs høytaler (de som vil,..)
7. juni: Grilling på Vollane, stranda ved Karl JohansVern (sommeravslutning).

Det er ingen påmelding, bare å komme! Ta med deg en eller flere venner!

PS: Til høsten håper på å ha dette tilbudet oftere enn én gang i måneden.