Motiv fra Borre

Vi ønsker å leve et liv hvor troen er en naturlig del av den vi er og der vi er; med venner og familie, på skole, jobb og fritid. Alt henger sammen. Som kirke har vi noen møtepunkter hvor vi samles også. De er:

Gudstjeneste

Vi har gudstjeneste på Publicom Scene annenhver søndag: som hovedregel den andre og fjerde søndag i måneden. Vi starter klokka 12.00, etter gudstjenesten er det kaffe og noe å bite i. For datoer og oversikt, se i vår kalender. Du kan også følge med på vår facebookside – der legger vi ut info om hva, hvor og når ting skjer. Vi annonserer også i Gjengangeren.

Inspirantene

Vi har egen samling for barna under deler av gudstjenesten.

LIVSGRUPPER

Dette er mindre fellesskap i hjemmene der vi kan dele livet og troen i hverdagen. Du kan være med i blandet gruppe for par og single, mannsgruppe, damegruppe – det som passer best for deg/dere. Aldersspredninger er stor, så alder – ung eller gammel – er ingen hindring!

Les mer om hvordan livsgruppene gjennomføres

KRIK

Krik Inspire er for barn og unge mellom 12-16 år. De samles til trening og moro på Sentrum skole annenhver onsdag kl. 20.00-21.30. Følg med på Krik inspires facebookside, så får du info om hva som skjer. Det er gøy og allsidig trening og samling som passer for alle! Bli med!

BØNNEMØTE

På onsdager kl.08.00 samles vi på Publicom Scene for å be! Veldig god måte å starte dagen på! Anbefales! Samlingen er åpen for alle, også for dere som ikke er i Inspire kirken! Vi ønsker å stå sammen i bønn!

POP UP EVENTS

En gang i blant har noen lyst til å finne på noe sammen, og da gjør vi det! Om det er taco kveld med spill, fifa, film osv eller om det er;

GUTTA PÅ TUR

Det handler om å gå på tur, tenne bål, grille og ha det hyggelig sammen! Lyst til å være med? Gutta på tur er for alle gutter/menn i alderen 18 til 99. Bli med! Info om turene legges ut som arrangement på Inspire kirkens facebookside.B