Mye kan skje i løpet av en sommer!

I løpet av sommeren har nabobygget vårt fått selveste Rolv Wesenlund på veggen! 
Graffiti art – we like!

Kunst på bygårdveggen i storgata i Horten

Kunst på bygårdveggen i storgata i Horten

Han var en fantastisk fyr som ga mye humor og varme til det norske folk – og så var han fra Horten! – og han var åpen om sin tro på Gud!

Han er en kunstner som har betydd mer for inneklimaet i norske og nordiske hjem enn all verdenes varmepumper og antidepressiva til sammen,” skrev Per Arne Dahl. Moren hans fant etter hvert sitt andre hjem i Frelsesarmeen som den gangen lå litt lenger bort i gaten her. En litt morsom greie er at han lovet sin mor at han aldri skulle banne og det løftet holdt han. Derfor måtte han være kreativ i å finne andre måter å utrykke seg på, og hans mest kjente karakter, Marve Fleksnes sitt sterkeste uttrykk ble: ”Å hellige jul!” 

Når han en gang for mange år siden ble bedt om å si noe til en gruppe konfirmanter var rådet klart og enkelt: ”Tro på Gud og husk å låse bilen!”

Vi tar med oss disse velvalgte ord når vi nå går i gang med en ny høst! 
Mye kan skje i løpet av en sommer! For noen betyr sommer sol, reiser, fritid og festivaler, venner og familie, mens det for andre betyr ensomhet og utfordringer og langsom tid hvor mange er borte og ingenting skjer. Uansett hvordan din sommer har vært så er du velkommen til Inspire kirken akkurat som du er og akkurat der du er i livet.

Artige detaljer, selv i utkanten av kunstverket

Artige detaljer, selv i utkanten av kunstverket

Vi gleder oss til en ny høst hvor vi treffes både på Publicom Scene til gudstjenester og i hjemmene i huskirke og ellers!

Om ikke før, så ses vi 13. august da!