Den røde tråden!

JESUS er den røde tråden i alt vi gjør her i Inspire kirken!

JESUS er den røde tråden i alt vi gjør her i Inspire kirken!

I høst fortsetter vi med gudstjenester på Publicom Scene to ganger i måneden! Vi har én søndag med gudstjeneste og én søndag hvor vi prøver ut litt forskjellig. Deltagermøte er en av dem, hvor vi etter å ha hørt om et tema, går sammen i grupper og snakker og ber for og med hverandre. Nytt for høsten er at vi også skal ha to Lunsjmøter! Vi tror mye godt kan skje rundt bordet, rundt et måltid mat! Vi spiser sammen, snakker sammen, og deler nattverd! Her er det bare å ta med folk! Har du ikke vært hos oss er du hjertelig velkommen til å ta turen innom! Det er akkurat DEG vi ønsker å møte – uansett hvor du er i livet, hvor lite eller mye du tror! KOM, KOM!

Inspirantene er barnesamlingene vi har! (under talen) De følger også den røde tråden!

Inspirantene oppsummerte hele forrige sesong – også på en rød tråd. Temaene ble presentert med en liten ting som kunne minne om noe fra det de har gjort og hørt. Det var gøy å gjette!

Inspirantene oppsummerte hele forrige sesong – også på en rød tråd. Temaene ble presentert med en liten ting som kunne minne om noe fra det de har gjort og hørt. Det var gøy å gjette!

KRIK inspire starter 30. august og trener hver onsdag utover høsten! Det er for barn og unge mellom 12 og 16 år og de samles i gymsalen på Sentrum skole for diverse lek, trening og aktiviteter (med unntak av høstferien).

Voksne trenger også å bevege seg, så er du gutt/mann mellom 18 og 99 så er "Gutta på tur" noe for deg! Det legges ikke opp til et ”toppnivå” akkurat, men heller at det skal være trivelig og treffes rundt et bål, gå på tur osv. Bli kjent rett og slett!

Dato og tidspunkt finner du i "kalenderen" vår og mer info inne på "dette gjør vi", ellers kommer det løpende info på vår facebookside, om alle våre gudstjenester og møtepunkter!

#Jesus i sentrum, i hjertet og byen!

Velkommen til en spennende høst!