Inspirerende søndag for Inspirantene!

Besøk av Irene Gundersen fra Søndagsskolen i Vestfold resulterte i full fest for inspirantene!

Besøk av Irene Gundersen fra Søndagsskolen i Vestfold resulterte i full fest for inspirantene!

Inspiratene er nå med i Søndagskolen Norge, og derfor var det gøy å feire litt! Irene Gundersen fra Søndagskolen Vestfold, var med å skape feststemning sammen med barna på søndag!

De minste barna startet rett og slett med å åpne gaven de fikk! Den inneholdt tre stearinlys med påskrift Far, Sønn, Hellig Ånd. Historien om når disiplene får se Jesu herlighet, var dagens tema (Mark 9). Irene hadde med vandringsstaven og tok med barna på tur opp på fjellet (borti kroken). Der hun tok fram bilde av Jesus som ble forherliget. Det var bilde av en sky som alle barna fikk pynte med masse glitter. De snakket om hva skyen sa og hvem det var som sa det. Etterpå var det tid for noe som kalles for undringsstund. Barna skulle først finne roen, og ligge på magen på gulvet. Kanskje var det det disiplene gjorde når de ble så redde den gangen på fjellet? Så prikket Irene dem på ryggen og sa: «Vær ikke redd!» Da kunne alle barna snu seg rundt og reise seg opp!

Slikkepinnekastekonkurranse

Slikkepinnekastekonkurranse

Etterpå var det slikkepinnekastekonkurranse med utfordringen:
Hva tror dere Jesus kan? Til slutt var det fest med partyhatter, potetgull, «fisk» og overraskelsesposer med Barnasblad, klistermerker og viskelær til barna. Skikkelig populært!

Hyggelig hilsen fra Søndagsskolen Vestfold på facebook

Hyggelig hilsen fra Søndagsskolen Vestfold på facebook

Tweensa, de fra 11 år og oppover fikk også en ordentlig treat! Hos dem var temaet «Guds identitet» og «Hvordan ble kjent med Gud» (Joh 10:11-14 Jeg er den GODE Hyrde).
Yasmin tok de med seg inn i flere assosieringsøvelser. Hva ser vi? Hva vet vi? Hva vet vi om Gud? Her skulle alle skrive en ting hver, og si hva og hvorfor. Så mange kloke og reflekterte barn, dere! Dette ble en skikkelig god samtale.

Etterpå skulle alle lage et menneske av en leirklump på 1 min, ut i fra tematikken; Vi er skapt i Guds bilde, vi likner Gud, og er skapt til å ha en naturlig relasjon med Han. 
Til slutt var det meditasjonsstund med musikk. Alle lukket øynene og hørte etter, kjente, luktet, og sanset. Det var tid for å bare være stille. Være sammen med Gud, bli kjent med Han!

Etter gudstjenesten tok Irene en gjennomgang av Sprell Levende-verktøyet som vi skal bruke framover i våre samlinger med barna. Den var for de som er med som Inspirantledere eller lurer på om de skal være med. Vi er mange barn og det er så viktig at vi tenker om de som vårt felles ansvar!

Sprell-levende4.jpg

Jesus – og vi – elsker alle barna!