Nora er ny leder for KRIK inspire

Hurra, da er det offisielt – Nora Brodtkorb er vår nye leder for KRIK inspire! Alle gleder seg til å starte opp etter sommerferien.

nora-brodtkorb-krik

Nora rakk å hilse på gjengen før sesongslutt, og var med på siste offisielle KRIK-trening før sommerferien. Vi satte også inn et Krik styre bestående av både aktive ungdommer og voksne. Dette blir så bra! Da er det bare å glede seg til høsten! Nora er kjent for mange som et stort talent i seilemiljøet, og hun har blant annet vært leder for Laget, Horten videregående! 

KRIK inspire passer for alle mellom 12-16 år, og treningen skjer på Sentrum skole – i gymsalen. Det begynner å bli en god gjeng som er der og det er plass til flere! Det er gøy og det er et bra sted å joine hvis du har lyst til å treffe og bli kjent med folk! Lik og følg den unge og spreke gjengen på facebook/krikinspire og bli oppdatert på tidspunkter og annet som skjer. Vi går for oppstart onsdag 30. august!