Inspirantgudstjeneste – «Mesternes Mester»

Denne våren hadde vi vår første «Inspirantgudstjeneste»! Et møte hvor barna og hele familien var sammen. Samme helg var det finale i TV-programmet Mesternes Mester – og vi hadde derfor vår egen vri på temaet.

Paulus sier i Romerne 8:37 at ved han som elsker oss, vinner vi mer enn seier! Er du verdensmester eller minstemann? Jesus, Mesternes Mester, snur verden på hodet og sier at den siste skal bli den første. En ganske så annerledes konkurranse med andre ord.

Det var ulike innslag gjennom hele gudstjenesten med dans, sang, ulike konkurranser, pølser og ikke minst vår egen finale på Mesternes Mester – et skuespill som foregikk på scenen. Finalen hadde en egen filmintro med presentasjon av deltakerne med navnene «Jeg», «Meg», «Liten», «Mindre» og «Minst». Se film!

Skuespillerne fra finalen

Skuespillerne fra finalen

Noen glimt fra inspirantgudstjenesten

Noen glimt fra inspirantgudstjenesten