#dagens-inspirantene

Søndag 06.02 hadde vi en veldig fin samling for «tweensa» hvor vi gikk enda litt dypere i tema: "God Jord" og hva lignelsen om såmannen kan bety for oss idag.


Det var en rekke spørsmål som ungdommene svarte ivrig på, bla. om hvordan vi kan bestemme oss for å være "god jord". Så ivrig var de, at vi glemte lekene jeg hadde planlagt. Jeg beklaget dette til en av ungdommene etter samlingen, men fikk til svar: "Vi hadde jo en fin samling likevel da" Er sååå utrolig inspirerende å høre hvor reflekterte ungdommen er.


Samtidig er det også tankevekkende å høre de dele ærlig om hvor vanskelig det er å rydde plass til å være "god jord" ved å feks. legge vekk skjermen. Tilgang til en "uendelig" mengde underholdning via skjerm ser ut til å virkelig være dagens "steingrunn" og "tornebusker" Dette kan nok også vi foreldre kjenne oss igjen i?
Oppfordrer med dette at vi finner gode rutiner for skjermtid og lar ungdommen få lov til å kjede seg iblant, slik at kreativiteten og søken etter fellesskap preget av Jesus kan blomstre fritt i GOD JORD.

Andreas