LUNSJMØTE

Du er herved invitert til "LUNSJMØTE" på Publicom Scene, søndag 10. september kl.12:00!

Vi tror mye godt skjer rundt et måltid, så derfor samles vi til lunsj! Inviter gjerne noen venner, familie, naboer, kollegaer. Ta med det du/dere trenger til deg selv og eventuelt din familie (og mat til de du har invitert med); brød, rundtstykker, pålegg, smør, drikke (kaffe har vi!) – så setter vi det på bordet! Vi spiser sammen, deler nattverd sammen og hører litt om Jesus! Alle er velkommen, store og små!

Er det for mye stress å ta med mat; så bare kom likevel – da får du mat av oss!

Velkommen!

Insp-lunsj.png

Den røde tråden!

JESUS er den røde tråden i alt vi gjør her i Inspire kirken!

I høst fortsetter vi med gudstjenester på Publicom Scene to ganger i måneden! Vi har én søndag med gudstjeneste og én søndag hvor vi prøver ut litt forskjellig. Deltagermøte er en av dem, hvor vi etter å ha hørt om et tema, går sammen i grupper og snakker og ber for og med hverandre. Nytt for høsten er at vi også skal ha to Lunsjmøter! Vi tror mye godt kan skje rundt bordet, rundt et måltid mat! Vi spiser sammen, snakker sammen, og deler nattverd! Her er det bare å ta med folk! Har du ikke vært hos oss er du hjertelig velkommen til å ta turen innom! Det er akkurat DEG vi ønsker å møte – uansett hvor du er i livet, hvor lite eller mye du tror! KOM, KOM!

Inspirantene er barnesamlingene vi har! (under talen) De følger også den røde tråden!

Inspirantene oppsummerte hele forrige sesong – også på en rød tråd. Temaene ble presentert med en liten ting som kunne minne om noe fra det de har gjort og hørt. Det var gøy å gjette!

KRIK inspire starter 30. august og trener hver onsdag utover høsten! Det er for barn og unge mellom 12 og 16 år og de samles i gymsalen på Sentrum skole for diverse lek, trening og aktiviteter (med unntak av høstferien).

Voksne trenger også å bevege seg, så er du gutt/mann mellom 18 og 99 så er "Gutta på tur" noe for deg! Det legges ikke opp til et ”toppnivå” akkurat, men heller at det skal være trivelig og treffes rundt et bål, gå på tur osv. Bli kjent rett og slett!

Dato og tidspunkt finner du i "kalenderen" vår og mer info inne på "dette gjør vi", ellers kommer det løpende info på vår facebookside, om alle våre gudstjenester og møtepunkter!

#Jesus i sentrum, i hjertet og byen!

Velkommen til en spennende høst!

Mye kan skje i løpet av en sommer!

I løpet av sommeren har nabobygget vårt fått selveste Rolv Wesenlund på veggen!
Graffiti art – we like!

Kunst på bygårdveggen i storgata i Horten

Han var en fantastisk fyr som ga mye humor og varme til det norske folk – og så var han fra Horten! – og han var åpen om sin tro på Gud!

Han er en kunstner som har betydd mer for inneklimaet i norske og nordiske hjem enn all verdenes varmepumper og antidepressiva til sammen,” skrev Per Arne Dahl. Moren hans fant etter hvert sitt andre hjem i Frelsesarmeen som den gangen lå litt lenger bort i gaten her. En litt morsom greie er at han lovet sin mor at han aldri skulle banne og det løftet holdt han. Derfor måtte han være kreativ i å finne andre måter å utrykke seg på, og hans mest kjente karakter, Marve Fleksnes sitt sterkeste uttrykk ble: ”Å hellige jul!”

Når han en gang for mange år siden ble bedt om å si noe til en gruppe konfirmanter var rådet klart og enkelt: ”Tro på Gud og husk å låse bilen!”

Vi tar med oss disse velvalgte ord når vi nå går i gang med en ny høst!
Mye kan skje i løpet av en sommer! For noen betyr sommer sol, reiser, fritid og festivaler, venner og familie, mens det for andre betyr ensomhet og utfordringer og langsom tid hvor mange er borte og ingenting skjer. Uansett hvordan din sommer har vært så er du velkommen til Inspire kirken akkurat som du er og akkurat der du er i livet.

Artige detaljer, selv i utkanten av kunstverket

Vi gleder oss til en ny høst hvor vi treffes både på Publicom Scene til gudstjenester og i hjemmene i huskirke og ellers!

Om ikke før, så ses vi 13. august da!

Sommertid

Det er sommertid i Inspire kirken. Gudstjenester starter opp igjen 13. august!

Husk: Vi har endret møtetidspunkt fra høsten av. Gudstjenester på Publicom Scene starter klokka 12.00 og Huskirke-samlingene tar vi på ettermiddagen, klokka 17.00.

Følg oss på facebook og her på websiden for info og siste nytt. For de som er hjemme er det bare å møtes til grilling, bading, tur, ta en kaffe, ja alt som sommeren har å by på!

Vi ønsker alle en fin sommerferie!

Takk til dere som kommer innom våre gudstjenester og huskirker! Takk til dere som signer inn og blir med å bygge og forme kirken vår videre! Takk til dere som har vært med hele veien! Det å starte og bygge en ny kirke er hardt arbeid så det betyr utrolig mye når folk blir med, støtter, heier, bærer og står med! Vi ses i august, solbrune (forhåpentligvis) og med ladede batterier, klare for en ny innholdsrik høst!

Nora er ny leder for KRIK inspire

Hurra, da er det offisielt – Nora Brodtkorb er vår nye leder for KRIK inspire! Alle gleder seg til å starte opp etter sommerferien.

nora-brodtkorb-krik

Nora rakk å hilse på gjengen før sesongslutt, og var med på siste offisielle KRIK-trening før sommerferien. Vi satte også inn et Krik styre bestående av både aktive ungdommer og voksne. Dette blir så bra! Da er det bare å glede seg til høsten! Nora er kjent for mange som et stort talent i seilemiljøet, og hun har blant annet vært leder for Laget, Horten videregående!

KRIK inspire passer for alle mellom 12-16 år, og treningen skjer på Sentrum skole – i gymsalen. Det begynner å bli en god gjeng som er der og det er plass til flere! Det er gøy og det er et bra sted å joine hvis du har lyst til å treffe og bli kjent med folk! Lik og følg den unge og spreke gjengen på facebook/krikinspire og bli oppdatert på tidspunkter og annet som skjer. Vi går for oppstart onsdag 30. august!