Andreas Brenne er vår nye barn- og ungdomsarbeider!

Fra og med august er Andreas ansatt i 20 prosent stilling og skal ha hovedansvaret for Inspirantene, barn og ungdommer som er med og som kommer på besøk i Inspire kirken!

Vi føler oss veldig heldige som har fått en så bra mann på saken. Sammen med Ellen og de andre frivillige skal han i utgangspunktet ha ansvar for samlingene med barna på søndagene, Krik, eventuelt noen pop-up arrangement. Så får vi se hva som skjer utover det – følg med! 

Andreas er midt i sine beste tredve og har ei feiende flott kone. Sammen har de fire herlige barn! Han er utdannet serviceelektroniker og marine offiser og jobber i dag som ingeniør. I følge ryktene (og cv'en) er han en skikkelig praktisk anlagt mann som reparerer, installerer og bygger både hus og bil og det som følger med! Andreas er glad i folk og glad i en god prat. Han har opp igjennom hatt ansvar for mange ungdomsleirer og events, har også undervist og talt engasjert til barn og ungdommer. Han er leken og energisk mann med hjerte på rett plass! Vi gleder oss til å ha han med på Inspire-laget!